«Φωνή για τα ζώα της Κύπρου» – Παρών και ο Μαυρογιάννης με τον «Νίνο» του

Εκδήλωση με την ονομασία «Φωνή για τα ζώα της Κύπρου» πραγματοποιήθηκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου. Δυναμικό «παρών» έδωσαν δεκάδες πολίτες, οι οποίοι φωνάξαν ενάντια στην κακοποίηση των ζώων, ενώ κάποιοι κλείστηκαν σε κλουβιά δείχνοντας το βάναυσο του εγκλεισμού των ζώων.

Πλακάτ με συνθήματα όπως «τα ζώα δεν είναι σκλάβοι μας», «ζητούμε έλεγχο στους εκτροφείς σκύλων», «σεβασμός σε κάθε οντότητα» στήθηκαν έξω από τις πύλες του Προεδρικού στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα. Την εκδήλωση του Σαββάτου στήριξε και το ΑΚΕΛ, το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει πως απαιτείται δράση, ενημέρωση και γνώση έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με τον «Νίνο» (το σκύλο του). «Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος μπορούν να κριθούν από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ζώα του», σημείωσε σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ ο κ. Μαυρογιάννης, παραπέμποντας στον Ινδό ηγέτη Μαχάτμα Γκάντι.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.