Φονικό Λακατάμιας: Σήμερα η νεκροτομή που θα ρίξει φως στις έρευνες

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της αστυνομίας για διαλεύκανση της υπόθεσης φόνου και αυτοχειρίας που διαπράχθηκε τη Δευτέρα στη Λακατάμια με θύματα τη 44χρονη Νίκη Σιεφταλή και τον 56χρονο Χριστάκη Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης: Φονικό Λακατάμιας: ΄Εκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα – Δεκάδες τεκμήρια υπό διερεύνηση (εικόνες)

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας ανέφερε ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των θυμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων τους.

Όπως είπε, θα διαφανεί τι προκάλεσε το έγκλημα και ποιος πάτησε την σκανδάλη. Ο Χρίστος Ανδρέου είπε ότι φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σκηνή του εγκλήματος αλλά και τα αποτελέσματα από τις νεκροτομές.

Σημείωσε επίσης ότι στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται, εκτός από το κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, και ένα χειρόγραφο σημείωμα που εντοπίστηκε στη σκηνή.

Ανέφερε ακόμα ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα εντοπίστηκαν αναίσθητα με τραύματα στο σώμα από πυροβολισμό, στο διαμέρισμα του 56χρονου από οικείο του πρόσωπο.

Πηγή: Άστρα/Διάλογος