Φονικό Λακατάμιας: Βρέθηκε σημείωμα – Κλειδί τα σημεία πυροβολισμού στα θύματα

Βρέθηκε αποχαιρετιστήριο σημείωμα στη σκηνή - Από κυνηγετικό οι θανάσιμοι πυροβολισμοί - Κλειδί τα σημεία τραύματος

Συνεχίζονται οι έρευνες για το διπλό φονικό της Λακατάμιας που έγινε χθες το βράδυ με θύματα τους Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων, και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Λακατάμια: Τι διερευνά η Αστυνομία για τα δύο πτώματα

Η 44χρονη και ο 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του δεύτερου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, από οικείο πρόσωπο του 56χρονου, το οποίο ανησύχησε όταν οι δύο δεν έδωσαν σημεία ζωής για ώρες.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατο της 44χρονης και του 56χρονου.

Τα τραύματα που έφεραν στο σώμα, προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις του είπε ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, προσθέτοντας ότι παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημείωσε ότι η νενομισμένη νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου .

Απαντώντας σε ερώτηση αν εξετάζεται και το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «σίγουρα είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο το οποίο διερευνούμε, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου».

Βρέθηκε σημείωμα στη σκηνή

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε συχνά διενέξεις και καυγάδες το τελευταίο διάστημα και είχαν χωρίσει πρόσφατα με αποτέλεσμα να προκληθεί ακόα περισσότερη ένταση στη σχέση τους. Η 44χρονη φαίνεται να μετέβη στο διαμέρισμα στη Λακατάμια όπου έμενε ο Χριστοδούλου για να συζητήσουν για τη σχέση τους όπου και έγινε το φονικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη σκηνή βρέθηκε ιδιόγραφο σημείωμα που πιστεύεται ότι άφησε ένας εκ των δύο μετά που φόνευσε τον άλλο και πριν αυτοκτονήσει.

Κλειδί τα σημεία εισόδου του πυροβολισμού

Αυτό που θα καταδείξει τον δολοφόνο, είναι το σημείο εισόδου του τραύματος αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα από τα θύματα έχει πυροβολισμό στο κάτω μέρος της γνάθου και αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα που θα καταδείξει κατά πόσονν αυτό το άτομο έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Τάσος Αναστάση