Φονικό Λήδρας: Κρίσιμη η κατάσταση 35χρονου – Υπό οκταήμερη κράτηση ο ένας από τους τρεις υπόπτουςΦόνος με θύμα 21χρονο αλλοδαπό, διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Φονικό Λήδρας: «Χτενίζουν» την περιοχή για εντοπισμό των άλλων δύο υπόπτων (Φώτος)

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, ομάδα αποτελούμενη από 15 περίπου πρόσωπα, επιτέθηκε με μαχαίρια και άλλα επιθετικά όπλα, εναντίον του 21χρονου θύματος και ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 25 ετών αντίστοιχα. Από την επίθεση τραυματίστηκαν και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου.

Ο 34χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στον θώρακα και στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη. Ο 25χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί βάσει δικαστικού εντάλματος. Ακολούθως, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.