Φονικό Πύργος: Σοβαρά τα εγκαύματα των δύο γυναικών – Προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις η Αστυνομία

¸ñåõíåò ôçò Áóôõíïìßáò óôçí ïéêßá üðïõ 59÷ñïíïò öÝñåôáé íá Ýèåóå öùôéÜ, ðñïêáëþíôáò ôï èÜíáôï 79÷ñïíïõ êáé ôïí êñßóéìï ôñáõìáôéóìü 78÷ñïíçò êáé 73÷ñïíçò.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε χθες όταν 59χρονος φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι των θείων του όπου εκεί βρισκόταν και φιλικό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 79χρονου Μιχαλάκη Δημητρίου.

Μιλώντας στην Πρωινή Έκδοση του Άστρα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται διασωληνωμένες στην Κλινική Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Είπε ότι η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως εκτός κινδύνου, ωστόσο φέρουν εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι τα κίνητρα του δράστη είναι δύσκολο να εξακριβωθούν καθώς βρέθηκε νεκρός λίγο μετά την διάπραξη του εγκλήματος. Ωστόσο ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες κατευθύνσεις.

Τα ακριβή αίτια θανάτου τόσο του θύματος όσο και του θύτη θα διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους, που θα διενεργηθούν σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.