Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες, στον αυτοκινητόδρομο – Τραυματίστηκε ο οδηγός του και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του που συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας της Αστυνομίας «το μεσημέρι του Σαββάτου, ελαφρύ φορτηγό το οποίο οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε κατηφορικό σημείο του δρόμου, πριν από την έξοδο προς Σκαρίνου, παρουσίασε βλάβη στα φρένα, με τον οδηγό να ελαττώνει ταχύτητα με τη χρήση του χειρόφρενου και να σταθμεύει το όχημα στη λωρίδα ασφαλείας και να εξέρχεται μαζί με τον συνοδηγό.»

«Ο οδηγός έλεγξε τη μηχανή του οχήματος και διαπίστωσε ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά, ωστόσο την ίδια ώρα, ενώ ο οδηγός βρισκόταν μπροστά από το όχημα, λόγω της κατηφόρας, το όχημα άρχισε να κινείται και πέρασε πάνω από τον οδηγό, που παρά τις προσπάθειες, δεν μπόρεσε να το σταματήσει».

«Το όχημα, φλεγόμενο, συνέχισε να κινείται στην κατηφόρα, με κλίση προς αριστερά και αφού κινήθηκε κατά μήκος και σε επαφή με το κιγκλίδωμα του δρόμου, κατέληξε στην έξοδο προς Σκαρίνου, όπου συγκρούστηκε ελαφρά με όχημα που κινείτο παρά την έξοδο».

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου για εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ο οδηγός έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.  Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, καθώς και την μηχανική κατάσταση του φορτηγού οχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.