Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 6.30 το πρωί στο σχολείο στη Λεμεσό, όπου σημειώθηκε το περιστατικό βίας μεταξύ ενός καθηγητή και μίας μαθήτριας.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από καθαρίστρια του σχολείου η οποία ειδοποίησε την πυροσβεστική, ενώ μετά την κατάσβεσή της ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα στον προθάλαμο του σχολείου και κατέστρεψε πινακίδες ανακοινώσεων, ενώ υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης της εισόδου.

Στο σχολείο πήγε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη που έγινε.

Στο μεταξύ ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαΐδης γνωστοποίησε σήμερα με μήνυμα του στο τουίτερ ότι σημειώθηκε νέο περιστατικό βίας στο χώρο του συγκεκριμένου σχολείου, όταν ο πατέρας της μαθήτριας που βιντεοσκόπησε το χαστούκι του καθηγητή στην άλλη μαθήτρια επιτέθηκε στη διευθύντρια του σχολείου.

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με τον κ. Νικολαϊδη, είναι γιατί η διευθύντρια τιμώρησε την κόρη του επειδή χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο στην τάξη.

Το περιστατικό ήταν τόσο έντονο που κλήθηκε στη σκηνή και Αστυνομία.

Ο κ. Νικολαΐδης, αναφερόμενος στο περιστατικό καταγγέλλει ότι το Υπουργείο Παιδείας “είναι θεατής στην όλη ανησυχητική κατάσταση που δημιουργείται στα σχολεία με το θέμα της ασφάλειας των σχολικών χώρων”.

 

 

Μας έχεις Like στο Facebook ;