Φωτιές σε οχήματα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό

Φωτογραφία Αρχείου

Κακόβουλα φαίνεται να τέθηκαν δυο φωτιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη έγινε αντιληπτή στις 2:40, σε όχημα ιδιοκτησίας 66χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατάσβεσε τη φωτιά πριν επεκταθεί, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, αφού εντοπίστηκε εμπρηστική λωρίδα μήκους τριών μέτρων, η οποία κατέληξε στο δεξιό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου, το οποίο υπέστη ζημιές στον τροχό και στο καπό.

Εξάλλου, στις 4:00, επίσης στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, έγινε αντιληπτή φωτιά στο όχημα 52χρονου, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον πίσω αριστερά τροχό του οχήματος, επεκτάθηκε στον πίσω ανεμοθώρακα και κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα.

Τα ακριβή αίτια της φωτιά διερευνώνται, ωστόσο εκτιμάται ότι και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.