Φωτογραφία με γυμνές γυναίκες σε τυχερή σακούλα για παιδιά!

Κάθε άλλο παρά κατάλληλη για παιδιά αποδείχθηκε τυχερή σακούλα που αγοράστηκε για μικρό παιδί από περίπτερο στη Σωτήρα Αμμοχώστου αφού μέσα στη σακούλα, μαζί με τα παιγνίδια, βρέθηκε και φωτογραφία με γυμνές γυναίκες!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η διερεύνηση του περιστατικού ξεκίνησε από την Υποδιεύθυνση Χειρισμού Ευάλωτων Ομάδων όταν έγινε η σχετική καταγγελία. Μέλη της Υπηρεσίας έσπευσαν στο χωριό και συνάντησαν την οικογένεια που είχε αγοράσει τη σακούλα μέσα στην οποία βρέθηκε μια παλιά καρτ ποστάλ που απεικονίζει δύο γυμνές γυναίκες. Την καταγγελία έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο η γιαγιά που είχε αγοράσει τη σακούλα για το εγγόνι της και ακολούθησε έρευνα στο περίπτερο από το οποίο αγοράστηκε η τυχερή σακούλα παρόντος επιθεωρητή της Υπηρεσίας Καταναλωτή. Εκεί εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις τέτοιες σακούλες μέσα στις οποίες όμως, ευτυχώς, δεν βρέθηκε κάτι παρόμοιο.

Η Αστυνομία διαπίστωσε ότι οι σακούλες διατίθενται στην αγορά από κυπριακή εταιρεία στην οποία θα επεκταθούν οι έρευνες. Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι ότι η φωτογραφία έπεσε κατά λάθος μέσα στη σακούλα κατά τη διάρκεια της συσκευασίας.

Τάσος Περδίος

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.