Φωτογραφίες: Άνοιξε τις πύλες του το 34ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών της ΕΔΟΝ

Τις πύλες του άνοιξε σήμερα το 34ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών της ΕΔΟΝ στην Πύλη Αμμοχώστου, εκεί όπου παρευρέθηκαν χιλιάδες άτομα.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται κάτω από το σύνθημα «Με οργάνωση και αγώνα παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας».

H Κεντρική Σκηνή φιλοξενεί τους «Πυξ Λαξ»,ενώ της μεγάλης συναυλίας προηγήθηκε συναυλία με το συγκρότημα «ΣaiΣ Project» και group performance χορού από την ομάδα «Olariu Dance Academy».

34Ofestivaledon Pixlax 4 Scaled

Σημειώνεται ότι λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση η Αθλητική Γωνιά, όπου φιλοξένησε διάφορες αθλητικές επιδείξεις, καθώς και η Γωνιά Τεχνών όπου προβλήθηκαν και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση έργα τέχνης όπως πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, χειροποίητα κοσμήματα και μουσικά όργανα, graffiti κ.α.

Στο Φεστιβάλ λειτουργεί επίσης Παιδότοπος, Διεθνούπολη, Θεματικά Κέντρα, Φοιτητικό και Μαθητικό Στέκι, Στέκι Νέων Εργαζομένων, Δικοινοτικό Στέκι, Περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», Έκθεση Βιβλίου, περίπτερα φιλοξενίας Εθελοντικών Οργανώσεων, Γωνιά Ρομποτικής, Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης με παραδοσιακά επαγγέλματα και εδέσματα από την κυπριακή παράδοση.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο στην Κεντρική Σκηνή θα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ την Παρασκευή θα γίνει το αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με ερμηνευτές τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Διονύση Τσακνή, τα Κίτρινα Ποδήλατα και τον Steve Tesser.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ:

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.