Φωτογραφικό λεύκωμα του Α. ΓιόρτσιουΟ Ανδρέας Γιόρτσιος αφήνει για λίγο τα τηλεοπτικά στούντιο, αρπάζει το κινητό του και δημοσιεύει τις καλύτερες λήψεις του έχοντας ένα απώτερο, καλό σκοπό.

Ο τίτλος του φωτογραφικού λευκώματος, «C [see] Y [why]», που ετοίμασε και θα παρουσιάσει ο γνωστός δημοσιογράφος, «κάνει παιγνίδι» με τα διεθνή αρχικά της χώρας μας, αφού σε δεύτερη ανάγνωση προκύπτει και «…από αυτή τη βασική αρχέγονη λειτουργία του εγκεφάλου μας, να κοιτάμε αλλά να μην βλέπουμε», όπως δηλώνει και ο δημιουργός του λευκώματος.

Οι φωτογραφίες που συμπεριλήφθηκαν στην έκδοση είναι τραβηγμένες σε διάφορα σημεία στην Κύπρο. Οπως αναφέρει ο ίδιος στο οπισθόφυλλο της έκδοσης «οι εικόνες αυτές είναι μία επιλογή από εκατοντάδες φωτογραφίες που έβγαλα από διάφορες τοποθεσίες της Κύπρου. Σε εκδρομές, περιπάτους, ακόμη και μέσα από το αυτοκίνητο, σταματημένος στην κίνηση».

Σημαντικό είναι να τονιστεί πως τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ [Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων], κάτι που ήταν και ο αρχικός στόχος της έκδοσης του βιβλίου αυτού.

Περισσότερα στην αυριανή έκδοση της ΄΄Χαραυγής΄΄