Φοβάται για συγκάλυψη της υπόθεσής της η Αναστασία – Ο ιατροδικαστής δεν κατέγραψε ότι κτυπήθηκε από τον Αίαντα

Προσπάθεια ενδεχόμενης συγκάλυψης της υπόθεσης καταγγέλλει η 25χρονη Αναστασία Δημητριάδη, η οποία κτυπήθηκε στο μάτι από το υδροβόλο Αίαντας της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λευκωσία.

Μιλώντας χθες στον ΑΣΤΡΑ, η Αν. Δημητριάδη ανέφερε ότι αναρρώνει από δεύτερη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, αλλά πρόσθεσε θα πρέπει να γίνει άλλη μία εγχείρηση για να αποτραπεί το ενδεχόμενο μόνιμης βλάβης.

Κατήγγειλε επίσης ότι όταν μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για εξέταση ο ιατροδικαστής, επειδή δεν ήξερε τα γεγονότα, κατέγραψε μόνο τα τραύματά της με αποτέλεσμα τώρα να μην είναι καταγραμμένο ότι ο τραυματισμός έγινε από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από τη βολή του Αίαντα. Αυτό, σημείωσε, αλλάζει τα γεγονότα και ενέχεται ο κίνδυνος να υποστηρίξουν ότι τραυματίστηκε από την πτώση στο έδαφος και όχι από την υδροβολή.

Είπε επίσης ότι νομικοί τους οποίους συμβουλεύτηκε η οικογένεια επεσήμαναν ως ύποπτο το ότι δεν άφησαν τον συνοδό της να μπει μαζί της κατά την ιατροδικαστική εξέταση και ότι επίσης την πήγαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι αστυνομικό στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.