Φόβοι για διαφυγή του δολοφόνου στα κατεχόμενα – Κατάθεση από την 9χρονη κόρη

Διαμέρισμα στην Πάφο ερεύνησε σήμερα η Αστυνομία, μετά από πληροφορίες ότι ενδεχομένως ο δράστης του χθεσινού φονικού να βρισκόταν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Πάντως εκφράζονται φόβοι ότι ο δράστης έχει διαφύγει στα κατεχόμενα από μη ελεγχόμενο σημείο.

Από τις καταθέσεις στην αστυνομία φαίνεται ότι ο δράστης επικοινώνησε χθες στις 9 το πρωί με τον αδελφό του στον οποίο είπε ότι θα φύγει.

Σημαντική κρίνεται η κατάθεση της 9χρονης κόρης της δολοφονημένης γυναίκας η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είναι 31χρονη, πολύτεκνη μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο εξ αυτών 16 και 17 χρονών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε, ηλικίας από 12 και κάτω, διέμεναν μαζί της. Ενώ τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την 31χρονη μητέρα, βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του φονικού. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας Πάφου συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός προσώπου και συγκεκριμένα του εν διαστάσει συζύγου της, 37 χρονών επίσης από τη Συρία, στο πλαίσιο διερεύνησης του στυγερού εγκλήματος.

Μάλιστα, στον εν διαστάσει σύζυγο είχε απαγορευτεί με απόφαση δικαστηρίου να πλησιάζει τη γυναίκα και τα παιδιά. Ωστόσο, φαίνεται ότι παραβίασε το διάταγμα αυτό του δικαστηρίου. Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως γύρω στις 11:40 χθες, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας εντόπισε την 31χρονη γυναίκα νεκρή στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο. Για το συμβάν, είπε ο κ. Ιωάννου, «ενημερώθηκε η Αστυνομία, αμέσως αποκλείστηκε η σκηνή και άρχισε η λήψη καταθέσεων από γειτονικά πρόσωπα».