Φρίκη στην Λάρνακα: Έκαψαν μικρό σκυλάκι και το έβαλαν σε σακούλα σκουπιδιών

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε το Κόμμα για τα Ζώα το οποίο με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εγκληματικών και βάρβαρων ενεργειών ενάντια στα αθώα τα ζώα».

Συγκεκριμένα, άγνωστοι φέρεται να έκαψαν μικρό ζωάκι (πιθανολογείται να είναι σκυλάκι), το οποίο εντόπισε πολίτης μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών, έξω από κτηνιατρική κλινική στην Λάρνακα.

«Αυτές τις άγιες μέρες (αλλά και τις οποιεσδήποτέ άλλες μέρες) δυστυχώς οι κακούργοι και ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σήμερα έριξαν στην πυρά ένα αθώο ζωάκι, αύριο πιθανόν να ένα ένας άνθρωπος ένα αθώο παιδάκι. Γιατί άραγε αυτή η συμπεριφορά?»

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καταδίκασε το συμβάν και ζήτησε από την Αστυνομία να βρει τους ενόχους.

«Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και θα στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των ζώων, των αθώων που σε τίποτα δεν έφταιξαν.

Κρίμα και πάλι κρίμα να γινόμαστε μάρτυρες σε αυτή την κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι η αστυνομία με τις έρευνες που έχουν ήδη αρχίσει να βρει τους ένοχους τέτοιων ακατονόμαστων πράξεων και δικαστούν με ότι προβλέπει η νομοθεσία της χώρας μας.

Θα κρατούμε το κοινό (όπως κάνουμε πάντα) ενήμερο για όλες τις εξελίξεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.