Φτιάξε τον χώρο εργασίας των ονείρων σου με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

Το σπίτι αποτελεί πλέον για πολλούς την κύρια βάση εργασίας ενώ οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το γραφείο του σπιτιού μας αρκετά μέσα στη μέρα ή την εβδομάδα. Δεν έχει σημασία αν αυτό το γραφείο είναι μια μικρή γωνιά σε ένα χώρο ή αποτελεί ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι η δημιουργία ενός ιδιαίτερου και πρακτικού γραφείου, σύμφωνα με τις ανάγκες και το στιλ του καθενός, που θα μας εκφράζει, εμπνέει και θα ενισχύει την παραγωγικότητα και δημιουργικότητά μας.

Εάν έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι σας, τότε τέλεια! Μπορείτε να μετατρέψετε αυτόν τον χώρο στο δικό σας προσωπικό γραφείο στο σπίτι. Αλλά αυτό είναι μια δυνατότητα μόνο για ένα μέρος των εργαζομένων. Αν δεν έχετε επιπλέον δωμάτιο, τότε βρείτε το τέλειο σημείο στο σπίτι σας. Εάν χρειάζεστε απομόνωση για να συγκεντρωθείτε, πρέπει να σκεφτείτε ποιος είναι ο πιο ήσυχος χώρος. Εάν το σπίτι είναι άδειο τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε άνετα το γραφείο στο σαλόνι. Αν όμως το σαλόνι είναι απασχολημένο τις ώρες εργασίας σας, τότε ίσως η κρεβατοκάμαρα είναι η ιδανική λύση.

Ikea 2

Αφού καταλήξατε στο ιδανικό σημείο, σημαντικό είναι το κρατάτε  . Ένας ακατάστατος χώρος εργασίας μπορεί να αποσπά την προσοχή και να εμποδίζει την παραγωγικότητα. Επενδύστε σε έξυπνες   όπως ράφια, ντουλάπια και κουτιά για να διατηρήσετε τα είδη γραφείου και τα έγγραφά σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα.

Ikea 3

Ο σωστός φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και τη βελτίωση της εστίασης. Επιλέξτε μια καλά φωτισμένη περιοχή στο σπίτι σας και προσθέστε επιπλέον που θα προσδώσουν στιλ και λειτουργικότητα.

Ikea 4

Θα ξοδεύετε πολύ χρόνο καθισμένοι στο γραφείο σας, επομένως είναι σημαντικό να έχετε μια άνετη και υποστηρικτική καρέκλα. Σκεφτείτε επίσης το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα ψηλό γραφείο όπου θα μπορείτε να δουλεύετε όρθιοι για να προωθήσετε την κίνηση και να βελτιώσετε τη στάση του σώματος.

Ikea 5

Με αυτές τις έξυπνες συμβουλές και ιδέες επίπλωσης από την IKEA, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άνετο, οργανωμένο και εμπνευσμένο χώρο γραφείου στο σπίτι που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε παραγωγικοί και με κίνητρο όλη την ημέρα.

Βρείτε περισσότερες ιδέες στην ιστοσελίδα της IKEA.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy