Φυσιοθεραπεύτρια κατήγγειλε σεξ. παρενόχληση από ασθενή – Προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία

Σε καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, προχώρησε γυναίκα που εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκύπριου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, γυναίκα που εργάζεται στο χώρο ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι δέχθηκε μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης από συγκεκριμένο ασθενή.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ θα κινηθεί νομικά εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου.

Μιλώντας στο dialogos.com.cy, μέλος του Δ.Σ του Παγκύπριου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, τόνισε ότι ο Σύλλογος καταδικάζει οποιαδήποτε φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης όπου κι’ αν λαμβάνουν χώρα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Έχουμε δεχτεί τηλεφώνημα από συνάδελφο μας, η οποία μας έχει ενημερώσει ότι έχει υποστεί μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης από συγκεκριμένο ασθενή της, στον εργασιακό της χώρο.

Η συνάδελφος, με σθένος και αξιοπρέπεια, προχώρησε σε γραπτή καταγγελία στην αστυνομία και θα κινηθεί νομικά εναντίον του προσώπου.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, παράκληση μας είναι όπως οποιαδήποτε/οποιοσδήποτε συνάδελφος, έχει βιώσει τέτοιου είδους περιστατικό στον επαγγελματικό του χώρο, να καταγγείλει το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, χωρίς φόβο και ενδοιασμό».

Μπορεί Να Είναι Εικόνα Κείμενο

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.