Γ.Γ ΑΚΕΛ: Συγχαρητήρια επιστολή προς τους βραβευθέντες καλλιτέχνες από τον ΘΟΚ

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ απέστειλε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή προς τους βραβευθέντες από τον ΘΟΚ καλλιτέχνες, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Κώστα Κακογιάννη και Κώστα Συλβέστρο.

Παρατίθεται η επιστολή προς την κα Μπεμπεδέλη:

«Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη βράβευσή σου από τον ΘΟΚ με το Μεγάλο Βραβείο  για το έτος  2020. Η απόφαση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το μέγεθος  και την αξία της πολυετούς προσφοράς σου στην τέχνη του θεάτρου. Η βράβευσή σου, δίκαιη και οφειλόμενη, είναι πλήρως συνυφασμένη με την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση. Όλοι, όσοι είχαν τη μεγάλη χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουν μία παράσταση ή ένα έργο σου και να γίνουν δέκτες του αστείρευτου ταλέντου αλλά και των μηνυμάτων που έστελνες,  θα νοιώθουν την ίδια ικανοποίηση μαζί σου για την τιμητική αυτή διάκριση.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την πολιτιστική δημιουργία, όπου οι επιπτώσεις από την πανδημία Covid 19 είναι οδυνηρές για το σύνολο των απασχολούμενων στο χώρο του Πολιτισμού, εύχομαι να συνεχίσεις, με ακόμη περισσότερο ζήλο, την προσφορά σου στο Θέατρο. Οι άνθρωποι, σε αυτές τις συνθήκες, έχουν ακόμη μεγαλύτερη την  ανάγκη  καταφυγής στο πνεύμα, τις αλήθειες και τις ευαισθησίες της τέχνης  του θεάτρου.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το ΑΚΕΛ και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον Πολιτισμό  πολύ ψηλά στην προτεραιότητά μας, στηρίζοντας πρώτα από όλα τους δημιουργούς πολιτιστικών αξιών. Η φλόγα του αληθινού  πολιτισμού, η φλόγα που φωτίζει τη σκηνή της καθημερινής ζωής, που προβάλλει τον πόνο, τα βάσανα αλλά και τα όνειρα των  ανθρώπων, δεν μπορεί και δεν πρέπει ποτέ να σβήσει. Όλοι μαζί, ενωμένοι και διεκδικητικοί, θα την κρατήσουμε αναμμένη.»

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.