Γ. Καπουτζίδης: Αν τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι

 

«Αν τους κούρασα, ας αλλάξουν κανάλι. Αφού είναι κουρασμένοι ας κάνουν κάτι άλλο να ξεκουραστούν. Δεν μιλάω σε όλους, ξέρω πού μιλάω».

Την απάντησή του σε όσους δηλώνουν ότι με την στάση και τις δηλώσεις του τους… κούρασε, δίνει ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

Μιλώντας στο Mega με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του σειράς «Σέρρες», που πραγματεύεται την σχέση ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του και την σταδιακή αποδοχή του, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το βάρος των τοποθετήσεών του και απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για το γεγονός ότι βγαίνει μπροστά και υποστηρίζει τις δηλώσεις του.

Όπως παραδέχθηκε, ανέκαθεν αισθανόταν ένα βάρος και μία ευθύνη για τις τοποθετήσεις του.  «Ακόμα και όταν έγραφα ακόμα κωμωδίες πιο απροβλημάτιστες και ήμουν και εγώ πιο απροβλημάτιστος υποτίθεται ως πιο νέος, αισθανόμουν το βάρος και την ευθύνη τι θα πω στον κόσμο και να περάσει το σωστό μήνυμα», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, σημειώνοντας πως κατά καιρούς λαμβάνει πολλά και συγκινητικά μηνύματα από ανθρώπους που έχουν βοηθηθεί από τις τοποθετήσεις του.

«Υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά που μου είπαν πως τους έδωσα θάρρος να ανοιχτούν στους γονείς τους, όπως και πολλοί γονείς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας σε όσους «κουράστηκαν» από τις τοποθετήσεις του, ο ίδιος δήλωσε με νόημα:

«Αν τους κούρασα, ας αλλάξουν κανάλι, δεν έχουν κανέναν λόγο να με δουν. Αφού είναι κουρασμένοι ας κάνουν κάτι άλλο να ξεκουραστούν. Δεν μιλάω σε όλους, ξέρω πού μιλάω. Να ξεκουραστούν. Ας βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από το πόδι τους! Δεν θέλω να τους κουράζω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πηγή: www.rosa.gr

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.