Γ.Κουκουμάς: Ο ΔΗΣΥ συγκαλύπτει χωρίς ντροπή τον Νίκο Αναστασιάδη

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς είπε ότι σε άλλες χώρες πέφτουν κυβερνήσεις και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί, μετά τον ευρωπαϊκό διασυρμό της Κύπρου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στην εκπομπή Χωρίς Όρια του Astra 92,8, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες μέρες το ΑΚΕΛ θα ανακοινώσει ημερομηνία για εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το προεδρικό.

Ο κ.Κουκουμάς είπε ότι είναι αυταπόδεικτη η σύγκρουση συμφέροντος του Προέδρου της Δημοκρατίας και δεν χρειάζεται έρευνα για να διαπιστωθεί οτιδήποτε.

Σημείωσε πάντως ότι θα αναμένουν τον γενικό εισαγγελέα τι θα αποφασίσει να πράξει, αφού το ψήφισμα καλεί τις αρχές των χωρών-μελών να ερευνήσουν τους εμπλεκόμενους στα pandora papers.

Ο κύριος Κουκουμάς έκανε λόγο για διασυρμό χωρίς σύνορα, αφού τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν τον κύριο Αναστασιάδη ως τον Πρόεδρο των υπεράκτιων εταιρειών.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι για να κινήσει διαδικασία η Βουλή για παύση του Προέδρου χρειάζεται πλειοψηφία των ¾ του αριθμού των βουλευτών, και όταν ο ΔΗΣΥ έχει 17 βουλευτές και τρεις το υποκατάστημα ΕΛΑΜ, όπως είπε, τότε αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.