Γ. Κουκουμάς: Έγνοια ΔΗΣΥ και Αβέρωφ είναι να εξυπηρετούν τις τράπεζες

«Έγνοια του ΔΗΣΥ και του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι να εξυπηρετούν τις τράπεζες και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα» υπογραμμίζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, απαντώντας στο Κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Κουκουμάς τονίζει πως η πρόταση του ΑΚΕΛ για μείωση του ΦΠΑ στον ηλεκτρισμό στο 9% είναι επιτακτική ανάγκη για την κοινωνία.

Αυτούσια η απάντηση του Γιώργου Κουκουμά στον εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου:

Έγνοια του ΔΗΣΥ και του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι να εξυπηρετούν τις τράπεζες και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Για αυτό θα χρειαστούν πολλές επικοινωνιακές περιοδείες για να έρθουν σε επαφή με την κοινωνία και να ενημερωθούν ότι η ακρίβεια γδέρνει τα νοικοκυριά, τις μικρές επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους. Για να αντιληφθούν ότι οι προτάσεις του ΑΚΕΛ όπως η μείωση του ΦΠΑ στον ηλεκτρισμό στο 9% είναι επιτακτική ανάγκη για την κοινωνία.

Προηγουμένως στη δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως το Κυβερνών κόμμα είναι καθημερινά στους δρόμους και πως το ΔΗΣΥ θα σταθεί, και πάλι όπως λέει, δίπλα στην κοινωνία με συγκεκριμένα μέτρα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αυτούσια η δήλωση του: 

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ όταν λέει ότι κάποιοι πρέπει να βγουν από τα αποστειρωμένα τους γραφεία, προφανώς εννοεί τον εαυτό του και όλα τα στελέχη του ΑΚΕΛ.

Διότι γνωρίζει ότι ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού βρίσκεται επί καθημερινής βάσης σε επαφή με την κοινωνία και δεν περιμένει ούτε ο ίδιος ούτε και κανένα στέλεχος μας τον κ. Στεφάνου ο οποίος έκανε μια επίσκεψη σε λαϊκή αγορά, να μας πει για την ακρίβεια.

Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός, σε αντίθεση με το ΑΚΕΛ, θα σταθούμε και πάλι έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, με συγκεκριμένα μέτρα το αμέσως επόμενο διάστημα, με συγκεκριμένες εισηγήσεις σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.