ΑΚΕΛ: Η αλλαγή έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι η υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη

Από χθες το ΑΚΕΛ μπήκε και επίσημα στην προεκλογική εκστρατεία με την απόφαση της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης για στήριξη της υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη, ενώ οι εκλογές του 2023 αποτελούν ιστορικό σταυροδρόμι για το μέλλον της Κύπρου, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, Γιώργος Κουκουμάς.

Η κυβέρνηση του Συναγερμού, ανέφερε, παραδίδει μια κοινωνία η οποία είναι πιο άνιση από ποτέ, η Κύπρος είναι ντροπιασμένη διεθνώς και το Κυπριακό βρίσκεται στη χειρότερη του φάση από το 1974.

Τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να απαντήσουν κατά πόσον ο τόπος αντέχει ακόμη μια διακυβέρνηση ΔΗΣΥ ή αν χρειάζεται μια πραγματική προοδευτική αλλαγή.

Όπως είπε ο κ. Κουκουμάς, η αλλαγή έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι η υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Υπογράμμισε ότι χρειάζεται μια διαφορετική πορεία για τον τόπο, τονίζοντας ότι συνέχιση της διακυβέρνησης Συναγερμού σημαίνει ότι ο τόπος συνεχίζει να διολισθαίνει σε ένα βούρκο διαφθοράς αλλά και φαγοπότι στις πλάτες του κυπριακού λαού.

Ο κ. Κουκουμάς σημείωσε ότι με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη υπάρχει πλέον απάντηση μιας ανεξάρτητης υποψηφιότητας με ένα πρόγραμμα που θα ξεδιπλωθεί τις επόμενες βδομάδες και τους επόμενους μήνες.

Θα είναι, είπε, ένα πρόγραμμα κοινωνικού αλλά και εκσυγχρονιστικού χαρακτήρα.

Ερωτηθείς για πότε θα γίνει η εξαγγελία της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη, ο κύριος Κουκουμάς ανέφερε ότι αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον ανεξάρτητο υποψήφιο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.