Γ. Λουκαΐδης: Αυτό που υπέσκαψε την αξιοπιστία του προέδρου είναι οι τυχοδιωκτικοί χειρισμοί που έκανε στο κυπριακό

Στο τέλος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ο πρόεδρος της διχοτόμησης, τόνισε στον Άστρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Μιλώντας στην Πρωινή Έκδοση και απαντώντας στον ισχυρισμό του προέδρου ότι κάποιοι υποσκάπτουν τον ίδιο και την υπόθεση της Κύπρου, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι αυτό που υπέσκαψε την αξιοπιστία του προέδρου είναι οι τυχοδιωκτικοί χειρισμοί που έκανε στο κυπριακό, με τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις του, που έφτασε στο σημείο να φλερτάρει με τη λύση 2 κρατών και στη συνέχει να μιλά δημόσια κι όχι παρασκηνιακά για λύση ενιαίου κράτους.

Σε ότι αφορά την αναφορά του προέδρου ότι θα μιλήσει στο τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ επισήμανε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν κατάγγειλε τον κ. Έιντε για όσα είπε λίγες μέρες μετά το Κραν Μοντανά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ευθύνες για την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά φέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Ο Πρόεδρος, σημείωσε ο κ. Λουκαΐδης, ποτέ δεν απάντησε στον κ. Έιντε, ούτε αμφισβήτησε ποτέ την έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ που επιρρίπτει ευθύνες και στις δύο πλευρές για την κατάρρευση της διαδικασίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.