Γ.Σολωμού: Τι απάντησε για ενδεχόμενη στήριξη ΔΗΚΟ σε Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο ΔΗΚΟ η διαδικασία διαβούλευσης με κόμματα για τις προεδρικές εκλογές, με τον Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του κόμματος να δηλώνει ότι αν προκύψουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι που μπορούν να φέρουν την αλλαγή, είναι έτοιμοι για συζήτηση.

Μιλώντας στην Πρωινή Έκδοση του Άστρα, ο Γιώργος Σολωμού είπε ότι αρχές Ιουνίου αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση. Σχολιάζοντας τις αναφορές για στήριξη του ΔΗΚΟ στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη και κληθείς να απαντήσει πως θα επέλθει η αλλαγή με πρώην μέλος της κυβέρνησης, είπε ότι δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο.

Ο κ. Σολωμού εξήγησε ότι αν ένας υποψήφιος μπορεί να συγκεράσει τις πολιτικές τις οποίες το ΔΗΚΟ θέλει να υλοποιήσει, μπορούν να συζητήσουν.

Μιλώντας για την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, είπε ότι δύσκολα το Δημοκρατικό Κόμμα θα τον στηρίξει μετά το ναυάγιο, κατά την έκφραση του, με το ΑΚΕΛ.

Ανέφερε μάλιστα ότι είχε τεθεί το όνομα του κ. Μαυρογιάννη στις αρχικές συζητήσεις με το κόμμα της Αριστεράς, ωστόσο δεν είχε θετική αντιμετώπιση από το ΔΗΚΟ.

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.