Game Over Χαμπιαούρη – Τέλος διαλόγου και μπροστά για απεργία

Προειδοποιούν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να παρέμβει πριν είναι πλέον αργά ενώ Χάρης Χαραλάμπους λέει...Game Over στον Υπουργό

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, έριξε τίτλους τέλους με ένα Game Over, στον διάλογο, ο Γ.Γ της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, προειδοποιώντας την ίδια ώρα τον ΠτΔ, να παρέμβει πριν να είναι πλέον αργά. Ο κ. Χαραλάμπους προειδοποιεί την Κυβέρνηση πως είτε θα αποσύρουν τα μέτρα και θα ξεκινήσει ομαλά η χρονιά είτε…πρόσω ολοταχώς για δυναμικά μέτρα.

Επιπλέον προσθέτει ότι δεν δέχονται άλλους εκβιασμούς και δεν «παίζουν» άλλο διάλογο, λέγοντας ότι έχουν δεχτεί αρκετό εξευτελισμό ως εκπαιδευτικοί και ως Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, από τον ίδιο τον ΥΠΠ και τους συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες του, δείχνοντας Αρχιεπίσκοπο, γονείς, Γενικό Ελεγκτή και άλλους.

Η ανάρτηση του Χ. Χαραλάμπους: 

Τελικά με όσα βλέπω, διαβάζω και ακούω αυτές τις 24 ώρες, δεν αντεξα να εξαντλήσω τις 48 ώρες που υποσχέθηκα στον εαυτό μου: GAME OVER κ. Υπουργέ, είτε το αντιλαμβάνεσαι, είτε όχι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ για άλλο “παιχνίδι – διάλογο”. Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ή ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Τα “παιχνίδια” με τον κ. Χαμπιαούρη και τις προτάσεις του για δήθεν εξορθολογισμό που έκαμαν άνω κάτω την Παιδεία, τελείωσαν για μας.

Αν επιθυμεί πραγματικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ας παρέμβει τώρα πριν είναι αργά.
Η λύση δεν μπορεί να είναι άλλη από την απόσυρση των απαράδεκτων και εκβιαστικών, από κάθε άποψη, αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την Παιδεία στα θεσμοθετημένα Σώματα της Πολιτείας.

Δεν παίζουμε άλλο “διάλογο” υπό εκβιασμό κ. Χαμπιαούρη, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει χρόνος, τον ροκάνισες. Τα σχολεία σε λίγο ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ και δυστυχώς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει εσύ και οι πιο κάτω σύμμαχοί σου.

Αρκετό εξευτελισμό έχουμε υποστεί ως εκπαιδευτικοί και ως Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, από τον ίδιο τον ΥΠΠ και τους συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες του ( μικρή μερίδα της ηγεσίας των Οργανωμένων Γονιών, όχι τους γονείς, που εξυπηρετεί προφανώς τα δικά της συμφέροντα και σκοπιμότητες, τον κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος έχει χάσει την όποια έξωθεν καλή μαρτυρία, τον κ. Προδρόμου, τον Αρχιεπίσκοπο κλπ κλπ κλπ.

GAME OVER κ. Υπουργέ, δεν υπάρχει χρόνος για άλλο “παιχνίδι”.

Χάρης Χαραλάμπους – Γ. Γραμματέας ΠΟΕΔ

Φ.Φυλακτού: Δεν θα έπρεπε να διωχθούν πρώην Υπουργοί και Τεχονκράτες του ΥΠΠ;

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φιλιος Φυλακτού, που απαντά στον Γεν. Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, διερωτημένος εαν, με βάση τα λεγόμενα του πρώτου, θα έπρεπε να διωχθούν νομικά για διασπάθιση δημοσίου χρήματος οι πρώην Υπουργοί και Τεχνοκράτες χωρίς να διστάζει να ζητά τη σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης για την Εκπαίδευση. 

Με βάση αυτά που λέει ο Γενικός Ελεγκτής για την Παιδεία, δεν θα πρέπει, λογικά, να διωχθούν νομικά για διασπάθιση δημοσίου χρήματος πρώην Υπουργοί και Τεχνοκράτες του ΥΠΠ;;;

Μεταξύ αυτών, βέβαια, δεν θα πρέπει να είναι και ο νυν Υπουργός Παιδείας κ. Χαμπιαούρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στην ηγετική πυραμίδα της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης αλλά δεν είπε οτιδήποτε, παρά μόνο πήγαινε με το “ρεύμα”..;;;

Αν δεχθούμε λοιπόν ότι έτσι έχουν τα πράγματα και όλα όσα αναφέρονται από αρμόδια χείλη (Γενικός Ελεγκτής, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ.ά.) ισχύουν, τότε ο φορολογούμενος πολίτης έχει απαίτηση να τιμωρηθούν οι αίτιοι!!!

Η επίκληση του φορολογούμενου πολίτη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική! Όπως έγινε και με τον Συνεργατισμό, θα πρέπει να διορισθεί Επιτροπή Διερεύνησης! Είτε για 1 ευρώ μιλούμε είτε για δισεκατομμύρια ευρώ η διαδικασία δεν αλλάζει!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy