Γάτος πιάστηκε να κλέβει την μπουγάδα της γειτονιάς

Με έναν απίθανο κλέφτη συνδέθηκε μια σειρά από κλοπές στο Μέτερι της Λουζιάνα: τον γάτο Admiral.

Το μυστήριο ξεκίνησε όταν η Χέδερ Μπάρντι άρχισε να παρατηρεί διάφορα ρούχα, όλα φρεσκοπλυμένα, στην βεράντα της- κάλτσες Nike, ένα μπλουζάκι, εσώρουχα και μαγιό.

Σκεπτόμενη πως ίσως οφείλονται σε κάποιον μεθυσμένο που τα άφηνε κατά λάθος μετά από έξοδο σε κοντινό μπαρ, η Μπάρντι αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας και είδε αργότερα το υλικό. Προς έκπληξή της, διαπίστωσε πως ο κλέφτης δεν ήταν άλλος από τον γάτο της, που ονομάζεται Admiral Galacticat.

Η Μπάρντι ενημέρωσε τους «άτυχους γείτονές της», κάνοντας μια δημοσίευση σε ένα γκρουπ στο Facebook για πωλήσεις γκαράζ στην περιοχή.

«Στην αρχή σκέφτηκα πως κάποιος μεθυσμένος τα άφησε στη βεράντα μου. Τέλος πάντων, έβαλα κάμερες ασφαλείας και τελικά είναι ο γάτος μου εκείνος που κλέβει την μπουγάδα κάποιου και την φέρνει στο σπίτι. Χαίρομαι που δεν φέρνει κάποιο νεκρό σπουργίτι ή ποντίκι, αλλά είμαι σίγουρη πως κάποιος σπίτι του αναρωτιέται πώς εξαφανίζονται συνεχώς τα ρούχα του», έγραψε.

«Αν θέλετε να πάρετε πίσω τα πράγματά σας, τα έχω μαζέψει και θα τα πλύνω ξανά, επειδή έχουν σάλια γάτας, αλλά είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να έρθετε να πάρετε την τσάντα και να ντροπιάσετε τον γάτο μου, αν τον βρείτε εδώ», συνέχισε. «Επίσης, συγγνώμη που ο γάτος μου είναι κλεπτομανής», κατέληξε η Μπάρντι.

 

I legit just had to reach out to my neighborhood to let them know my cat is stealing their laundry. Sigh. At least it’s not a reverse burglar.

Gepostet von Heather Bardi am Freitag, 26. Juni 2020

 

Όπως εξήγησε, ο Admiral είναι «γάτος εσωτερικούς χώρου» από τότε που τον υιοθέτησε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά στην αρχή της πανδημίας ξεκίνησε να κάνει βόλτες εκτός σπιτιού «επειδή μας βαρέθηκε που ήμασταν συνεχώς μαζί του και βασικά μας εκλιπαρούσε να βγει έξω».

 

Έχοντας ανακαλύψει πως ο γάτος της ήταν όντως εκείνος που έφερνε στο σπίτι μια ξένη μπουγάδα, αποφάσισε να τοποθετήσει επίσης μια πινακίδα έξω από το σπίτι, που γράφει: «Ο γάτος μου έκλεψε το μαγιό των παιδιών σας! Χτυπήστε!».

«Νομίζω πως οι γείτονες με θεωρούν τρελή», είπε η Μπάρντι, μιλώντας στο Nola.com.