ΓΓ ΑΚΕΛ: Αλλαγή, η απάντηση στην κυβερνητική αναλγησία Αναστασιάδη-Συναγερμού

Μήνυμα νίκης του Α. Μαυρογιάννη μετέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ από συγκέντρωση συνταξιούχων στη Λεμεσό

«Και οι συνταξιούχοι επιθυμούν, θέλουν, απαιτούν την αλλαγή». Το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές μετέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου από τη σημερινή συγκέντρωση των συνταξιούχων στο σύλλογο ΠΡΟΟΔΟΣ Απ. Αντρέα στη Λεμεσό», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αναφερόμενος στην αδιαφορία της κυβέρνησης μπροστά στα προβλήματα των συνταξιούχων και της κοινωνίας και την όξυνσή τους από την ακρίβεια διαμήνυσε: «Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση, ότι η κυβέρνηση, τώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, θα αρνηθεί τον εαυτόν της, αυτόν που επιδεικνύει εδώ και 10 χρόνια- να αδιαφορεί για την κοινωνία, να φροντίζει για τους λίγους και προνομιούχους και ν’ αλλάξει πολιτική.

Αυτό που χρειάζεται να αλλάξει είναι η κυβέρνηση. Να φύγει η κυβέρνηση Αναστασιάδη -Συναγερμού και να εκλέξουμε στην προεδρία της Δημοκρατίας ένα Πρόεδρο με προοδευτικό πρόγραμμα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντρέα Μαυρογιάννη».

Απαντώντας σε ερώτηση ότι η αλλαγή μπορεί να επέλθει μόνο με τον Α. Μαυρογιάννη στην προεδρία της Δημοκρατίας ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σημείωσε ότι και οι δύο συναγερμικοί υποψήφιοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις πολιτικές της 10χρονης διακυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού και άρα οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν:

«Εάν όλοι εμείς ταλαιπωρούμαστε από αυτή τη διακυβέρνηση γιατί πρέπει να ψηφίσουμε υποψήφιους που δηλώνουν κιόλας ότι θα συνεχίσουν αυτές τις πολιτικές; Μόνο ένας υποψήφιος δηλώνει ότι θα τερματίσει αυτή τη διακυβέρνηση του Συναγερμού και στη θέση της θα φέρει μια διακυβέρνηση με προτάσεις και πολιτικές οι οποίες ευνοούν τους πολλούς και όχι τους λίγους και προνομιούχους, που προστατεύουν την Κύπρο από τον διασυρμό. Γιατί αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ, διέσυρε την Κύπρο διεθνώς. Τη διέσυρε με τα χρυσά διαβατήρια, τη διασύρει τώρα με το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών και στο κέντρο του κάδρου είναι η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ και ο πρόεδρος του, Αβέρωφ Νεοφύτου».

7 Scaled

Ο Στέφανος Στεφάνου σημείωσε στις δηλώσεις του πως σ’ αυτήν την συγκέντρωση συνταξιούχων όλοι οι συνταξιούχοι μετέφεραν την αγωνία τους σε σχέση με τις χαμηλές συντάξεις που λαμβάνουν. Μάλιστα θεωρούν κοροϊδία και εμπαιγμό τις δηλώσεις που γίνονται από μέρους των κυβερνώντων για το κατώτατο όριο της σύνταξης.

«Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που παίρνουν λιγότερα από τα 710 ευρώ που ο Υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι είναι και το κατώτατο όριο σύνταξης. Την ίδια ώρα οι συνταξιούχοι είναι αγανακτισμένοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση πέρα από τον εμπαιγμό συνεχίζει να είναι και αδιάφορη και ανάλγητη μπροστά στην ακρίβεια στη μεγάλη αύξηση των τιμών.

Αντί να ακούσει τη φωνή του ΑΚΕΛ , αντί να ακούσει τη φωνή των πολιτών που ζητούν μέτρα για τη μείωση των τιμών βασικών αγαθών όπως είναι ο ηλεκτρισμός και τα καύσιμα συνεχίζει να αδιαφορεί. Αντί να κατευθυνθεί προς την στήριξη των ανθρώπων με χαμηλά εισοδήματα, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα», διαμήνυσε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.