Ολη η προσπάθεια του Αβέρωφ Νεοφύτου το τελευταίο διάστημα εντάσσεται στο πλαίσιο μεταμόρφωσης του που στοχεύσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επεσήμανε οτι αν συνεχίσει με όλα αυτά που κάνει ο Προεδρος του ΔΗΣΥ με τις επισκέψεις και τις δηλώσεις που κάνει μετά από αυτές τις επισκέψεις το ΑΚΕΛ θα σκεφτεί πολυ σοβαρά να του ζητήσει να μεταγραφεί στο κόμμα με τις θέσεις που διατυπώνει.

Ο κ.Κυπριανού σχολιάζοντας χθεσινές δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου για τους μισθούς των εργαζόμενων τόνισε ότι η Κύπρος ειναι ο χώρα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στο χάσμα των ολίγων πλουσίων και  όλων των υπολοιπών.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες πρόσθεσε έχει αυξηθει το ποσοστο κερδών στο ΑΕΠ της Κύπρου κατα 7,5%  στα χρόνια που βρίσκεται ο Νικος Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ στην εξουσία ενώ την ίδια ώρα εχει μειωθεί το ποσοστό της εργασίας στο ΑΕΠ της Κύπρου. Στην ουσία, τόνισε έχασαν οι εργαζόμενοι και κέρδισαν οι επιχειρηματίες.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ υπέδειξε οτι απο τις πολιτικές στα ζητήματα της οικονομίας, πρέπει να επωφελούνται οι πολλοι και οχι οι λίγοι και εκλεχτοί.