ΓΓ ΑΚΕΛ: Ενισχύουμε τις πολιτικές στήριξης των παιδιών με αναπηρίες και των οικογενειών τους

Το μήνυμα να ενισχύσουμε τις πολιτικές του κράτους και της πολιτείας για να στηριχθούν τα παιδιά με αναπηρίες και προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους, έστειλε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ από το περίπτερο του Ραδιομαραθωνίου όπου και παρέδωσε την συνεισφορά του κόμματος.

Ο κ. Στεφάνου έξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι και ο κόσμος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα, με γενναιοδωρία και από το υστέρημά του θα συνεισφέρει σ΄αυτή την προσπάθεια.

Σε δελτίο τύπου του ΑΚΕΛ τονίζεται πως ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσε το παρόν του στις εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου για να εκφράσει, όπως είπε τα συγχαρητήριά του στους εμπνευστές, στους οργανωτές, τους πρωταγωνιστές στους πολλούς εθελοντές που συμμετέχουν σ’ αυτό το πανηγύρι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. «Στηρίζουμε και εμείς αυτή την πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια και την ίδια ώρα σημειώνω πως τόσο ο Ραδιομαραθώνιος όσο και η μαζική συμμετοχή στον Ραδιομαραθώνιο, από πλευράς προσφοράς και συνεισφοράς, μάς υπομνήσκει την ανάγκη όπως το κράτος και η πολιτεία έχει έμπρακτα σε πρώτη προτεραιότητα τις πολιτικές στήριξης των παιδιών με αναπηρίες και προβλήματα τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους», τόνισε ο Στέφανος Στεφάνου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy