ΓΓ ΑΚΕΛ: Επιβεβαιώνονται πικρές αλήθειες – Πέρασε απο μυαλό Κύπριου Προέδρου να δωρίσει την μισή Κύπρο

Επιβεβαιώνονται (ξανά) δυο πικρές αλήθειες γράφει σε tweet του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού για την αποκάλυψη του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου οτι ο Προεδρος Αναστασιάδης συζητούσε και έβλεπε λύση δύο κρατών στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ο κ.Αντρος Κυπριανού αναφέρει στο tweet του:

Επιβεβαιώνονται (ξανά) δυο πικρές αλήθειες:1. Ο Πρόεδρος λεει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι ουδέποτε συζήτησε λύση δυο κρατών. 2.Για πρώτη φορά στην ιστορία όχι απλώς πέρασε από το μυαλό ενός προέδρου αλλά το συζήτησε και με διάφορους να δωρίσει τη μισή Κύπρο στην Τουρκία. #Cyprus

 

Ο Αρχιεπίσκοπος αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε συζητήσεις που είχαν, του έλεγε πως έβλεπε τη λύση 2 κρατών.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος διαφώνησε έντονα μαζί του.

Σε συνέντευξη του στον Πολίτη κληθείς να πει πότε ο Πρόεδρος του είπε κάτι τέτοιο, ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε ότι έχει καιρό τώρα και σημείωσε ότι ο ίδιος θεωρεί πως δεν μπορούν να γίνουν 2 κράτη γιατί δεν θα δεχθεί ο λαός.

Σημείωσε ωστόσο ότι εκτιμά πως τώρα ο κύριος Αναστασιάδης έχει αλλάξει γνώμη.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, πρώτα-πρώτα τώρα δεν θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόσθεσε ότι μόλις γίνουν 2 κράτη θα κατακλυστεί η Κύπρος από Τούρκους και δεν θα πάρουμε τέτοια άδεια από τις Βρυξέλλες, άρα η βόρεια Κύπρος πρέπει να φύγει από την Ευρώπη.

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι εκτιμά πως δεν λύνεται το κυπριακό και σημείωσε ότι αυτό το έχει καταλάβει και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ερωτηθείς για το ΕΛΑΜ είπε ότι ήταν μορφωμένα παιδιά και πίστευε ότι θα πάνε καλά. Ύστερα όταν είδε ότι είναι προσκολλημένοι στους φονιάδες της Χρυσής Αυγής, όπως είπε, είχε πει όχι γιατί έκαναν λάθος και αυτό τον ενόχλησε αφάνταστα.

 

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.