ΓΓ ΑΚΕΛ για έκτροπα στη Δερύνεια: Αυτές οι συμπεριφορές είναι εκείνες που κατάστρεψαν την Κύπρο

Η Αστυνομία πρέπει να βρει και να συλλάβει αυτούς που έκαναν τα έκτροπα στη Δερύνεια, δήλωσε στον Άστρα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Η θέση της Αστυνομίας για τα χθεσινά επεισόδια στο οδόφραγμα της Δερύνειας – Γιατί δεν έγιναν συλλήψεις

Όπως είπε, η Αστυνομία είναι εύκολο να εντοπίσει τους διοργανωτές, αφού είναι γνωστό ότι έγινε προσυγκέντρωση σε κοινότητα της περιοχής.

Επιπρόσθετα, είπε, το ΑΚΕΛ αναμένει να δει πώς θα αντιδράσει και ο Γενικός Εισαγγελέας μετά και την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή, σε σχέση με τα παρακλάδια της Χρυσής Αυγής και στην Κύπρο.

Υπενθύμισε ότι το ΑΚΕΛ απευθύνθηκε πριν 7 χρόνια στον Γενικό Εισαγγελέα για το θέμα των παράνομων εκδηλώσεων, αλλά τίποτε δεν έγινε. Υπενθύμισε επίσης ότι οι ακραίοι βρήκαν στήριξη και από πολιτικά κόμματα και από τον Αρχιεπίσκοπο.

Όσον αφορά τις συμπεριφορές στη Δερύνεια, ο γ.γ. του ΑΚΕΛ είπε ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι εκείνες που κατάστρεψαν την Κύπρο και ακόμα δεν βάλανε μυαλό ορισμένοι.

Η κυβέρνηση καταδικάζει τα έκτροπα, τα οποία δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στην υπόθεση της Κύπρου, δήλωσε στον Άστρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Πρόσθεσε ότι όλοι πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της Αστυνομίας η οποία ενήργησε ορθά, όπως είπε, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε σώφρων κύπριος, είπε, που να μην καταδικάζει τέτοια επεισόδια.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.