ΓΓ ΑΚΕΛ: Κάποιοι αποθρασύνθηκαν και επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία όσον αφορά το πραξικόπημα

Η ατιμωρησία των οργανωτών και εμπνευστών του πραξικοπήματος οδήγησε στην αποθράσυνση όλων όσων μέχρι σήμερα ζητούν και τα ρέστα και που επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία τόνισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ με αφορμή τη σημερινή μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος.

Δυστυχώς, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Στέφανος Στεφάνου, θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, ότι έγινε εισβολή χωρίς πραξικόπημα, ότι έγινε πραξικόπημα χωρίς τη συμμετοχή κυπρίων πραξικοπηματιών -της ΕΟΚΑ Β και όχι μόνον- ότι υπήρχαν ίσες ευθύνες, βία και αντι-βία και διχόνοια, κάτι που όπως ανέφερε, ακούστηκε και σήμερα στη Βουλή.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση επεσήμανε ότι το ΑΚΕΛ είχε ως βασικό του σύνθημα και πίεζε για να υπάρξει κάθαρση.

Δυστυχώς έγινε μια υποτυπώδης κάθαρση που ακυρώθηκε, όπως ανέφερε, με την αποκατάσταση των 62 Δημοσίων Υπαλλήλων που απολύθηκαν από τις εργασίες τους εξαιτίας της ενεργού ανάμειξης τους στο πραξικόπημα, λαμβάνοντας μάλιστα, παχυλές αναδρομικές αποζημιώσεις.

Ο κ. Στεφάνου έψεξε παράλληλα την απουσία της κυβέρνησης από τα μνημόσυνα και τις εκδηλώσεις τιμής σε όσους αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα αλλά και την πολιτική του ΡΙΚ, το οποίο ως Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν θεώρησε, όπως είπε, να προβάλει την περασμένη Κυριακή τα μνημόσυνα των ηρώων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία κάτι που όπως ανέφερε δείχνει σκοπιμότητα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.