ΓΓ ΑΚΕΛ: Να εκλεγεί ο Μαυρογιάννης για να τερματίσουμε την πηγή της δυστυχίας μας (ηχητικό)

«Τυχόν εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου ή Νίκου Χριστοδουλίδη θα σημαίνει συνέχιση της παρούσας διακυβέρνησης των σκανδάλων, της διαφθοράς, και της κοινωνικής αναλγησίας»

Στόχος είναι να τερματίσουμε την πηγή της δυστυχίας μας για αυτό και πρέπει να εκλεγεί στην προεδρία της δημοκρατίας ο Αντρέας Μαυρογιάννης δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ.

Πρόσθεσε ότι τυχόν εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου ή Νίκου Χριστοδουλίδη θα σημαίνει συνέχιση της παρούσας διακυβέρνησης των σκανδάλων, της διαφθοράς, και της κοινωνικής αναλγησίας.

Ο κύριος Στεφάνου τόνισε ότι η αλλαγή στη διακυβέρνηση με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη θα σημάνει μια νέα αρχή για την πατρίδα, τον λαό, τους νέους και τους εργαζόμενους.

Πρόσθεσε πως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη έχει ανοδική τάση και μπορεί να κερδίσει τις εκλογές. Πρόσθεσε ότι αυτό θα έρθει με την συνέχιση της σκληρής δουλειάς και στήριξη από δυνάμεις που πραγματικά θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα γιατί έχουν μπουχτίσει από την διακυβέρνηση του ΔΗΣΥ.

Ο κύριος Στεφάνου σημείωσε ότι ανάμεσα σε άλλα στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του κυρίου Μαυρογιάννη περιλαμβάνεται πρόταση για κατάργηση του πέναλτι του 12% στις συντάξεις, όπως επίσης και θέσεις για τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Επέκρινε τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη ότι κρύβονται ειδικά στο κυπριακό γιατί θέλουν να χαϊδεύουν τα αυτιά όλων.

Αναφερόμενος στην οικονομία ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ είπε ότι οι αριθμοί ευημερούν αλλά οι πολίτες δυστυχούν και έψεξε την στάση του Υπουργού Οικονομικών ότι κρύβεται και προτιμά τον μονόλογο.

Ο Στέφανος Στεφάνου τόνισε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού για 10 χρόνια συνειδητά υπηρέτησε τους λίγους και γονάτισε τους πολλούς.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην απόφαση του ΑΚΕΛ να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, ο κύριος Στεφάνου κάλεσε τον Μάριο Πελεκάνο να πάει να κτυπήσει την πόρτα του Προέδρου Αναστασιάδη και να τον ρωτήσει τι ψήφιζε ο ΔΗΣΥ όταν ήταν αντιπολίτευση, γιατί διαφωνούσε με την πολιτική Χριστόφια και έκανε πόλεμο στην τότε κυβέρνηση.

Ο κ. Στεφάνου ξεκαθάρισε ότι το ΑΚΕΛ δεν θέλει να αδειάσουν τα ταμεία του κράτους, αλλά θέλει να επιστραφεί στους πολίτες μέρος από τα αυξημένα έσοδα του κράτους που είναι πέραν του 1 δις, λόγω αυξημένων φορολογιών.

Τόνισε ότι αυτό κάνουν όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε, εκτός από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποία επίσης ευθύνεται για το γεγονός ότι σήμερα οι πολίτες πληρώνουν 200 εκατομμύρια ευρώ για ρύπους.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο των βιβλίων του Μακάριου Δρουσιώτη ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ είπε ότι αν ο Νίκος Αναστασιάδης ήξερε ότι είναι όλα ψέματα κανονικά θα έπρεπε να κάνει 100 αγωγές. Ανέφερε επίσης ότι και σε αυτό το θέμα σιωπούν οι Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.