ΓΓ ΑΚΕΛ: Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε την προοδευτική αλλαγή

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε την προοδευτική αλλαγή, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, στο περιθώριο συνάντησης που είχε την Παρασκευή με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Γιάννη Τουμαζή, στα γραφεία του ΑΚΕΛ.

Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με τη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία των τριών υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Στεφάνου είπε ότι ο κάθε υποψήφιος πρέπει να κρίνεται από το περιεχόμενο των θέσεων, των δηλώσεων και των προτάσεων που έχει.

«Αν η τηλεμαχία κριθεί μέσα από αυτόν τον φακό, θεωρώ ότι έχει ξεχωρίσει ο κ. Μαυρογιάννης και με το συγκεκριμένο των θέσεων, των απόψεων και των προσεγγίσεών του σε ένα τεράστιο θέμα όπως το Κυπριακό, που αποτελεί και τον ακρογωνιαίο λίθο της επιβίωσης σε αυτόν τον τόπο, αλλά και παρεμφερή ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό όπως η ενέργεια κ.ά.», τόνισε ο κ. Στεφάνου, προσθέτοντας ότι το ΑΚΕΛ πάντοτε είναι υπέρ της προσέγγισης ότι ο κόσμος πρέπει να παρακολουθεί, να διαβάζει και να κρίνει αυστηρά.

«Εμάς δεν μας προβληματίζει αυτή η προσέγγιση γιατί θεωρούμε ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος που υποστηρίζουμε έχει και θέσεις, έχει και προτάσεις, κι έχει όλα τα εχέγγυα για να ηγηθεί της προσπάθειας να γυρίσουμε σελίδα σε αυτόν τον τόπο, να πετύχουμε την προοδευτική αλλαγή και να δώσουμε ξανά προοπτική στον λαό μας», κατέληξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.