ΓΓ ΑΚΕΛ: Ο Αβέρωφ ας δώσει ξανά παράσταση σε βενζινάδικο όπως που ήταν αντιπολίτευση

O Αβέρωφ Νεοφύτου ξέρει τον τρόπο: «ας κάνει ξανά μια παράσταση σε σταθμό βενζίνης όπως έκανε τότε που ήταν στην αντιπολίτευση».

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κάλεσε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ αντί να προσπαθεί να δικαιολογήσει την κυβέρνηση για το θέμα της τιμής των καυσίμων, ας διαμαρτυρηθεί μαζί με τους φορολογούμενους πολίτες. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Αβέρωφ Νεοφύτου ξέρει τον τρόπο: «ας κάνει ξανά μια παράσταση σε σταθμό βενζίνης όπως έκανε τότε που ήταν στην αντιπολίτευση».

Ο Άντρος Κυπριανού επισήμανε ότι διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και οι κυβερνώντες λένε ότι οι φορολογούμενοι πολίτες καλούνται να πληρώσουν την περιβαλλοντική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση σε ότι αφορά το θέμα της τιμής των καυσίμων. Οι πολίτες τόνισε, καλούνται να πληρώσουν την ανικανότητα της κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμούν να εκπληρώσει τους στόχους που καθορίστηκαν από την ΕΕ για διείσδυση των ΑΠΕ στις μεταφορές. Όπως εξήγησε ο στόχος αυτός είναι 10% και δυστυχώς η κυβέρνηση τον έχει αφήσει εκεί που τον παρέδωσε η κυβέρνηση Χριστόφια στο 2,5%.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ υπογράμμισε ότι το χειρότερο είναι ότι αντί οι κυβερνώντες να δουν τι κάνουν με την ακρίβεια κοροϊδεύουν και από πάνω τους πολίτες ότι δηλαδή πρέπει να πληρώνουμε γιατί ασκούν περιβαλλοντική πολιτική. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση και στις περιβαλλοντικές πολιτικές αποδεικνύεται ότι είναι ανίκανη.

Διαβάστε επίσης

ΑΚΕΛ για καύσιμα: Οι πολίτες πληρώνουν επιπλέον 10 σεντ την ανικανότητα της κυβέρνησης(Opens in a new browser tab)

Αντίδραση και κοινωνική αγανάκτηση για τις νέες αυξήσεις στα κάυσιμα