ΓΓ ΑΚΕΛ: O κ. Νεοφύτου έριξε το επίπεδο πολύ χαμηλά για λίγες ψήφους (βίντεο)

Την μεγάλη του λύπη για το επίπεδο του διαλόγου που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ εκφράζει ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, ο οποίος τονίζει ότι ο κ. Νεοφύτου έριξε το επίπεδο πολύ χαμηλά με τη χρήση παραληρηματικό διχαστικό λόγο κατά το ΑΚΕΛ για λίγες ψήφους, εν όψει Ευρωεκλογών.

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις Νεοφύτου περί δήθεν εκμετάλλευση από το ΑΚΕΛ του στυγερού εγκλήματος από τον κατά συρροή δολοφόνο, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, σημείωσε ότι το κόμμα του δεν είπε τίποτε διαφορετικό από εκείνο που λέει ολόκληρη η κοινωνία: ότι ενώ έγιναν καταγγελίες μέλη της αστυνομίας έδειξαν ολιγωρία με αποτέλεσμα να υπάρξουν τουλάχιστον 7 φόνοι, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέδειξε πρωτοφανή θεσμικό ρατσισμό.

Σημείωσε επίσης ότι είναι καλά γνωστό πως αν δεν ασκούσε πιέσεις ο ίδιος ο ΔΗΣΥ για παραίτηση του Ιωνά Νικολάου, λόγω του πολιτικού κόστους στο κόμμα, αυτός θα ήταν ακόμα στη θέση του.

Υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάνει λόγο για την ανάγκη ενότητας και ομοψυχίας στο εσωτερικό, την ώρα που ο ίδιος χρησιμοποιεί ένα πρωτοφανές διχαστικό παραλήρημα κατά του ΑΚΕΛ, με κατηγορίες άλλων εποχών και επιχειρήματα που επιστρέφουν την πολιτική ζωή στο παρελθόν.
Υπέδειξε στον κ. Νεοφύτου ότι δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες ότι κανένας πολίτης πρόκειται να τους συγχωρέσουν όλα τα ψέματα των τελευταίων χρόνων, την αναξιοπιστία και την αλαζονεία τους, τους δήθεν άριστους των αρίστων.

Το μόνο που επιτυγχάνει με αυτές τις επιθέσεις, κατέληξε ο κ. Κυπριανού είναι να αποδεικνύει ποιος θέτει το κόμμα του πάνω από το καλό της πατρίδας.

Το ΑΚΕΛ, είπε, δεν πρόκειται να αποδεχθεί την παχυδερμία, τη διαπλοκή και το αντιΑΚΕΛικό τους μένος.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.