ΓΓ ΑΚΕΛ: Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα

Το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη επισκέφθηκε ψες ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, μετά την ανακοίνωση των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων.

Από κοινού οι δύο απευθύνθηκαν στους συγκεντρωθέντες που ήταν κυρίως νέοι.

Στη δήλωσή του, ο κ. Μαυρογιάννης επισήμανε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει την ανάγκη να παλέψουμε παραπάνω, «ιδιαίτερα εσείς οι νεότεροι».

Εναπόκειται σε σας, είπε, να βρείτε τον τρόπο να μην αφήσετε αυτή την κατάσταση που έχουμε ενώπιον μας να διαιωνιστεί «και να κατρακυλά ο τόπος μας από το κακό στο χειρότερο».

Κάλεσε τους νέους ανθρώπους να μην αφήνουν τους άλλους να καθορίζουν την τύχη και το μέλλον τους. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μπορούν ν’ αλλάζουν τον κόσμο. Μην αφήνετε την τύχη σας στα χέρια άλλων. Δικαιούστε πολλά παραπάνω κι ο τόπος μας δικαιούται πολλά παραπάνω», τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν φτάσαμε στο τέλος του δρόμου.

ΓΓ ΑΚΕΛ: Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα

«Ανεξαρτήτως που δεν μπορέσαμε να εκλέξουμε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα» δήλωσε προς τους συγκεντρωθέντες στο επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σημειώνοντας το ρόλο των φίλων και στελεχών του κόμματος μέσα σε πολύ δύσκολες, όπως είπε, συνθήκες.

Ο κ. Στεφάνου ανέφερε ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν και απόρροια του ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ενέπνευσε τον κόσμο, με την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την ανθρωπιά, την απλότητά του, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον τόπο μας.

Δήλωσε, ότι το ΑΚΕΛ θα είναι στην αντιπολίτευση με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πατριωτισμό. «Δεν θεωρώ αναγκαίο ότι κάθε φορά που μιλούμε για την αντιπολίτευση του ΑΚΕΛ να υπενθυμίζουμε ότι διαχρονικά και πάντα το ΑΚΕΛ είναι υπεύθυνο έναντι του τόπου», σημείωσε.

«Αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε για την Κύπρο μας, τον λαό μας και για σας τους νέους» πρόσθεσε.

Εξέφρασε δε την βεβαιότητα ότι σε αυτόν τον αγώνα συνοδοιπόρος θα είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

«Αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει, θα συνεχιστεί, για την Κύπρο μας, τον λαό μας, εσάς τους νέους» είπε.

Αγαπητέ Ανδρέα αυτό το ταξίδι θα το συνεχίσουμε μαζί, κατέληξε ο κ. Στεφάνου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy