ΓΓ ΑΚΕΛ: «Το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι ξεκάθαρο: ή Αναστασιάδης ή Α. Μαυρογιάννης»

Το ΑΚΕΛ αναζητά τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων για να επιτευχθεί αυτό που θέλει και απαιτεί η μεγάλη πλειοψηφία της κυπριακής κοινωνίας, που είναι ο τερματισμός της διακυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού και η αλλαγή πορείας, τονίζει ο ΓΓ του κόμματος.

Σε συνέντευξη του στον Πολίτη ο κ.  Στεφάνου υπογραμμίζει ότι αυτό είναι το ζητούμενο και γι αυτό το ΑΚΕΛ καλεί με την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη τους πολίτες που θέλουν αλλαγή να συστρατευτούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπογραμμίζει ότι το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι ξεκάθαρο: ή Αναστασιάδης ή Ανδρέας Μαυρογιάννης, γιατί είτε ο Αβέρωφ Νεοφύτου εκλεγεί είτε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, στην πραγματικότητα θα έχουμε τις πολιτικές του Νίκου Αναστασιάδη, από τις οποίες η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να απαλλαγεί.

Ο κ. Στεφάνου τονίζει ότι η μόνη υποψηφιότητα που πρεσβεύει την προοδευτική αλλαγή με προτάσεις και έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να κερδίσει, είναι αυτή του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σημειώνει επίσης ότι δεν έχει λόγο για διαφωνήσει με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος έλεγε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι η πιο διεφθαρμένη που υπήρξε ποτέ.

Ωστόσο, προσθέτει, επέλεξαν ένα βασικό γρανάζι της κυβέρνησης Αναστασιάδη , τον Νίκο Χριστοδουλίδη, που δηλώνει Συναγερμικός και θέλει να συνεχίσει τις πολιτικές της.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy