ΓΓ ΑΚΕΛ: Το διακύβευμα των εκλογών είναι η απαλλαγή από τον ΔΗΣΥ και τους υποψηφίους του

Το ΑΚΕΛ θα επιτύχει τη μέγιστη συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, διαμηνύει ο Γενικός Γραμματέας του Στέφανος Στεφάνου, διότι όπως αναφέρει είναι ο μόνος υποψήφιος της αντιπολίτευσης για μια προοδευτική αλλαγή.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Φιλελεύθερος ο κος Στεφάνου τονίζει με σιγουριά ο κος Μαυρογιάννης θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών και καλεί όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα να δουν τις δημοσκοπήσεις την αντίστοιχη περίοδο για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Επισημαίνει πως το σκηνικό παραμένει ρευστό, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του πολιτών τώρα αρχίζει να ασχολείται με τις εκλογές και καλεί τον κόσμο να παρακολουθεί και να είναι ενημερωμένος για τις πολιτικές και τις δράσεις του κάθε κόμματος και τις προτάσεις του κάθε υποψήφιου.

Αναφέρει ακόμα πώς ο Νίκος Χριστοδουλίδης εδώ και πέντε χρόνια κάνει προεκλογική, ενώ το ΑΚΕΛ δεν είχε καν υποψήφιο και διερωτάται πώς κάποια κόμματα μιλούν για αλλαγή, στηρίζοντας όμως με τις αποφάσεις τους έναν υποψήφιο που δηλώνει συνεχιστής της Κυβέρνησης.

Ο κος Στεφάνου τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι η απαλλαγή από τον ΔΗΣΥ και τους υποψηφίους του,Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι εκλογές αυτές θα κρίνουν αν η Κύπρος θα συνεχίσει να κατρακυλά στα αδιέξοδα και στα σκάνδαλα που προκάλεσε η δεκαετής διακυβέρνηση του ΔΗΣΥ ή αν ο τόπος θα αλλάξει πορεία. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα των εκλογών, υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.