ΓΓ ΑΚΕΛ: Αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα αυτών των εκλογών

Η προοδευτική αλλαγή με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Μαυρογιάννη ή η συνέχιση των σημερινών αδιεξόδων με ένα εκ των δυο συναγερμικών υποψηφίων αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα αυτών των εκλογών, τονίζει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Σε συνέντευξη στη Γνώμη ο κος Στεφάνου υπογραμμίζει ότι η Κύπρος, οι κοινωνία της, οι απλοί άνθρωποι της και οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από ένα ισχυρό ΑΚΕΛ.

Επισημαίνει ότι αποτελεί επίσης επιτακτική ανάγκη η ανάληψη πρωτοβουλιών στο Κυπριακό για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν στο Γκραν Μοντανά.

Ο κος Στεφάνου υποδεικνύει ακόμη ότι επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ έχουν απογειωθεί η διαπλοκή και η διαφθορά και τονίζει ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει την πολιτική βούληση να κτυπήσει αυτά τα φαινόμενα.

Σημειώνει ότι η κυβέρνηση ΔΗΣΥ δεν ενδιαφέρεται για στήριξη της κοινωνίας γιατί προστατεύει τα μεγάλα και τα ιδιοτελή συμφέροντα τα οποία υπηρετεί. Επισημαίνει ταυτόχρονα ότι η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους αποτελεί ένα από τους βασικούς άξονες του προγράμματος διακυβέρνησης του κου Μαυρογιάννη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy