ΓΓ ΕΔΟΝ: «Καλώς ορίσατε κύριε Μυλωνά»

«Σήμερα, ξαφνικά, φαίνεται να ήρθε η επιφοίτηση», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ  Σεβίρος Κούλας, σχετικά με την εισήγηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλου Μυλωνά, όπως καταθέσει πρόταση νόμου για κατάργηση των εξετάσεων τετραμήνων .. μετεκλογικά.


«Εδώ και χρόνια, μαθητές-γονείς-καθηγητές, μέρα και νύχτα με κάθε τρόπο προσπαθούν να πείσουν, να πιέσουν και να εξηγήσουν στους φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας ότι αυτός ο θεσμός αποτελεί ένα παιδαγωγικό έγκλημα και πλην του ΑΚΕΛ που ξανά και ξανά, τοποθετείται εναντίον, όλοι άλλοι αδιαφορούν»

 

Η ανάρτηση:

 

Εισήγηση λέει θα καταθέσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής για κατάργηση των εξετάσεων τετραμήνων. Στην ερώτηση «γιατί;» από τη δημοσιογράφο, η απάντηση ήταν ότι «μέσα από τις επαφές και τις επισκέψεις του στα σχολεία, είδε πως σε όλη αυτή την διαδικασία θύματα είναι οι μαθητές και οι καθηγητές».

Καλώς ορίσατε κύριε Μυλωνά. Σας ευχόμαστε καλή διαμονή στην Κύπρο και στα Κυπριακά σχολεία.


ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, μαθητές-γονείς-καθηγητές, μέρα και νύχτα με κάθε τρόπο προσπαθούν να πείσουν, να πιέσουν και να εξηγήσουν στους φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας ότι αυτός ο θεσμός αποτελεί ένα παιδαγωγικό έγκλημα και πλην του ΑΚΕΛ που ξανά και ξανά, τοποθετείται εναντίον, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, Άρθρα, Συναντήσεις με Υπουργό Παιδείας, Συναντήσεις ξανά και ξανά με όλα τα κόμματα, Δηλώσεις σε Ραδιόφωνα, Εφημερίδες, Τηλεόραση, Δημοψήφισμα Εντός των Σχολικών Τάξεων, Συνέδρια ΠΣΕΜ, Συνελεύσεις ΕΣΕΜ, Αναρτήσεις Πανό σε κάθε σχολείο, Αφίσες, Αυτοκόλλητα και Φυλλάδια σε δρόμους, Μονόωρες, Δίωρες και Τετράωρες αποχές από τα μαθήματα ξανά και ξανά, Δύο Κινητοποιήσεις έξω από το Προεδρικό και μια έξω από το Υπ. Παιδείας είναι μερικά από όσα θυμάμαι εγώ προσωπικά..

Σήμερα, ξαφνικά, φαίνεται να ήρθε η επιφοίτηση. Ίδωμεν.

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.