ΓΓ ΟΕΛΜΕΚ: Ο Υπ. Παιδείας βρίσκει χρόνο να συναντά παρατάξεις του ΔΗΣΥ, όχι όμως τις επίσημες εκπαιδευτικές οργανώσεις

Για έλλειψη επικοινωνίας με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις κατηγορεί τον Υπουργείο Παιδείας ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ Κωσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς Όρια» τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα προβλήματα στην εκπαίδευση δεν επιλύονται μέσω αλληλογραφίας αλλά με πιο συχνή επικοινωνία.

Υπέδειξε ότι κατά την παρουσία του στην Γραμματεία της Ομοσπονδίας τους τελευταίους 16 μήνες δεν υπήρξαν παρά μόνο δύο συναντήσεις με τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης σημειώνοντας ότι το επίπεδο επικοινωνίας δεν είναι ικανοποιητικό.

Κατά τα άλλα άφησε αιχμές για τις συναντήσεις του Πρόδρομου Προδρόμου με τις Κινήσεις που ανήκουν στο ΔΗΣΥ καθώς όπως είπε ο Υπουργός βρίσκει το χρόνο να συναντά παρατάξεις όχι όμως τις επίσημες εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως ανέφερε, τα ζητήματα που άνοιξε χτες ο Υπουργός Παιδείας, η ΟΕΛΜΕΚ είναι έτοιμη να με θέσεις και απόψεις να τα συζητήσει και σημείωσε ότι η Πρόθεση της οργάνωσης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.