Για γέλια ή κλάματα: Χρειάστηκαν 8 μήνες να μεταφράσουν τις καταγγελίες της Ισπανικής εφημερίδαςEρωτηματικά προκαλεί ο χειρισμός της υπόθεσης των καταγγελιών που δημοσίευσε η ισπανική εφημερίδα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, δήλωσε στον Άστρα ο νομικός και ποδοσφαιρικός παράγοντας Χριστόφορος Χριστοφή.

Μιλώντας στον Άστρα διερωτήθηκε γιατί χρειάστηκαν περίπου 8 μήνες να μεταφράσουν το περιεχόμενο των κατηγοριών και να εξετάσουν τις καταγγελίες. 


Πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος παίχτης ήταν στην Κύπρο και θα μπορούσαν να ρωτήσουν τον ίδιο.

Ο κ. Χριστοφή είπε ακόμη ότι η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης ότι βρισκόμαστε εν μέσω καταιγίδας δείχνει το μέγεθος του προβλήματος και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η ΚΟΠ να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτε αλλά να στέλνει τον φάκελο στην νομική υπηρεσία.

Όλα αυτά, πρόσθεσε, συμβάλλουν στην καλλιέργεια της καχυποψίας.
Σημείωσε παράλληλα ότι επειδή υπάρχουν καταγγελίες δεν σημαίνει πως υπάρχει οπωσδήποτε υπόθεση. Γι’ αυτό, ανέφερε, θα πρέπει να γίνει διερεύνηση σε βάθος.

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση της ΚΟΠ ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων διασύρουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, ο κ. Χριστοφίδης είπε ότι δεν ξέρει αν θα πρέπει να γελάσει ή να κλάψει.

Κατέληξε λέγοντας ότι θα πρέπει να αναμένουμε τη λήξη του διατάγματος κράτησης των Μασιά και Κωνσταντίνου και να δούμε τι θα πουν οι ανακριτές.