Για πανδημία, χρεώσεις τραπεζών και κατώτατο μισθό συζήτησαν Πρόεδρος Αναστασιάδης και Γραμματεία ΣΕΚ

Απόψεις για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και το συνδικαλιστικό κίνημα, μεταξύ άλλων για την πανδημία, τις νέες χρεώσεις από τις τράπεζες και τον κατώτατο μισθό, αντάλλαξαν την Δευτέρα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η Γραμματεία της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Κύπρου (ΣΕΚ).

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος αναφέρει ότι στη συνάντηση, «αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι οι εξελίξεις με την πανδημία, η διαχείριση της αύξησης των τιμών της ενέργειας, οι χρεώσεις των τραπεζών, η πορεία των μεταρρυθμίσεων, η τηλεργασία, ο εθνικός κατώτατος μισθός και η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού».

Προσθέτει ότι «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τη νέα Γραμματεία της ΣΕΚ για την ανανέωση της εντολής που έλαβε από το Παγκύπριο Συνέδριο και ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά στους ίδιους, αλλά και στα μέλη της συντεχνίας».

Στη συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, παρέστησαν και οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.