Μετά από τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, στον Εθνικό Άχνας ετοιμάζονται για έναν αμιγώς ποδοσφαιρικό γάμο.

Aύριο Σάββατο ο πρόεδρος του σωματείου Κίκης Φιλίππου θα παντρέψει την κόρη του Μαρία με τον τερματοφύλακα της ομάδας Μάρτιν Μπογκατίνοφ και φυσιολογικά έχει τρεχάματα για τις τελευταίες ετοιμασίες. Ο γάμος θα γίνει στο Κτήμα Φιλίππου στο Δασάκι Άχνας.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπογκατίνοφ, ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Εθνικού τα τελευταία χρόνια, θα μείνει για πάντα Αχνιώτης. Πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα για τον Εθνικό, πάνω στον οποίο στηρίζουν πολλά για τη νέα περίοδο, καθώς η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία και οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες.

Συνεχής αξιολόγηση…

Στο μεταξύ, οι διεργασίες για τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό συνεχίζονται εντατικά. Ο προπονητής της ομάδας Γιώτης Εγκωμίτης διατηρεί… ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους και αξιολογούν ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στον Εθνικό προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ. Παράλληλα, οι διαπραγματεύσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας για να παραμείνει στους «μεγάλους». Η πρώτη προσθήκη είναι ο Πορτογάλος μέσος Μιγκελίτο, ο οποίος έπαιξε στο παρελθόν στον Ολυμπιακό.

Νίκος Μουλαζίμης