Για πληρωμή δεδουλευμένων υπερωριών στην Αστυνομία, ενημερώνουν ΣΑΚ και ΠΑΣΥΔΥ

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) και η ΠΑΣΥΔΥ σε ανακοίνωση τους, ενημερώνουν τα μέλη της Αστυνομίας ότι ύστερα από ενημέρωση που είχε από την Διεύθυνση Οικονομικών, θα καταβληθούν οι δεδουλευμένες υπερωρίες τους.

Όπως αναφέρεται, στο μισθολόγιο του μηνός Απριλίου θα περιλαμβάνονται 439 καθήκοντα που αφορούν όλα τα εκκρεμή καθήκοντα για το 2021, 225 καθήκοντα 1/2022, 10 καθήκοντα 2/2022 και 33 καθήκοντα για το Πουρνάρα. Επιπρόσθετα θα πληρωθούν 100 εκμισθώσεις, Συντετμημένο 2/2022, Εξετάσεις Ξένων Γλωσσών.

Ο Σύνδεσμος και η ΠΑΣΥΔΥ καλούν όλα τα μέλη τους, που θα εντοπίσουν απλήρωτα μεμονωμένα καθήκοντα κατά τους πιο πάνω μήνες, να ενημερώσουν άμεσα τον Σ.Α.Κ. για διερεύνηση και διευθέτησή τους.

Σημειώνουν ότι μέσα από τη συνεργασία με τους αρμοδίους με υπευθυνότητα και διάλογο, τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Αστυνομίας οδηγούνται με συνέπεια και χωρίς τυμπανοκρουσίες σε ουσιαστική επίλυση.

Με την ευκαιρία, ΠΑΣΥΔΥ και ΣΑΚ, εκφράζουν την εκτίμηση και τις θερμές ευχαριστίες τους, στους εμπλεκόμενους για την αφοσίωση και το ζήλο με τον οποία εργάστηκαν για τη ρύθμιση ενός προβλήματος, όπως σημειώνεται, που ταλαιπωρεί διαχρονικά εκατοντάδες συναδέλφους.

Το σοβαρό αυτό θέμα, προστίθεται, θα λυθεί οριστικά με την πλήρη εφαρμογή του μηχανογραφημένου προγράμματος στην Αστυνομία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy