Γίνε σήμερα μέρος της καμπάνιας «Appla Παντού»

Η Appla, η μεγαλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών στην Κύπρο, αναζητά άτομα να ενταχθούν στην καμπάνια «Appla Παντού»!

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στο http://blog.appla.cy/appla-everywhere, και μην χάσεις την ευκαιρία να λαμβάνεις κάθε μήνα κουπόνι αξίας €50 ευρώ για καύσιμα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να «ντύσεις» το αυτοκίνητο σου με το λογότυπο της Appla για 6 μήνες!

Η εταιρεία μας, θα παρέχει δωρεάν την εγκατάσταση του λογότυπου στο όχημα σου, από εξειδικευμένους ειδικούς!

«Ντύσε» το αυτοκίνητο σου με το λογότυπο της Appla και γίνε τώρα μέρος της καμπάνιας «Appla Παντού»!

 

Λίγα λόγια για την Appla

Η Appla, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εδώ για να «μεταφέρει» την κυπριακή οικονομία στη ψηφιακή εποχή και να αυξήσει την οικονομική δραστηριότητα, τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των πολιτών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την πιο προηγμένη εμπειρία διαδικτυακών αγορών στην Κύπρο, μέσω της πλατφόρμας μας, στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ό,τι θέλουν, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ένα διαδικτυακό πολυχώρο, όπου οι έμποροι μπορούν προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, και να αυξήσουν τα έσοδά των επιχειρήσεων τους.

Μέχρι σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων και καταστημάτων έχουν ήδη κάνει το βήμα για την ένταξη τους στη νέα ψηφιακή επανάσταση.

Έλα σήμερα στην οικογένεια της Appla!

www.appla.cy

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24506800

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy