Γυναίκα από τη Βουλγαρία κτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα στο Παραλίμνι

Γυναίκα από τη Βουλγαρία, ηλικίας 36 χρόνων, κτυπήθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα στο Παραλίμνι με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος της.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου, γύρω στις 6 σήμερα το πρωί πεζή γυναίκα από τη Βουλγαρία ηλικίας 36 ετών, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, περπατούσε στην αριστερή πλευρά εντός του δρόμου στην Οδό Σωτήρας προς το Παραλίμνι.
 
Αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος από το Παραλίμνι, κτύπησε την γυναίκα η οποία έπεσε γονατιστή στο δρόμο. Ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι κτύπησε τη γυναίκα και αφού σταμάτησε το αυτοκίνητο του έκανε επαναστροφή προκειμένου να πάει κοντά της.
 
Την ώρα που έκανε επαναστροφή, ο 29χρονος αντιλήφθηκε δεύτερο όχημα που οδηγείτο από 51χρονο από το Λιοπέτρι και ερχόταν από την ίδια κατεύθυνση, να κτυπά και πάλι τη γυναίκα που εξακολουθούσε να βρίσκεται γονατιστή εντός του δρόμου.
 
Οι δύο οδηγοί κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα τους και ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί που εξέτασαν την 36χρονη διαπίστωσαν ότι φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. Η κατάσταση της υγείας της  κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
 
Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκοόλης και στους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων με μηδενική ένδειξη, ενώ από τις έρευνες που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι και οι δύο άνδρες οδηγούσαν τα οχήματα τους με μικρή ταχύτητα.  
 
Σημειώνεται ότι την ώρα του δυστυχήματος τα φώτα του δρόμου ήταν σβηστά και η ορατότητα, λόγω του σκότους που ακόμα επικρατούσε, ήταν αρκετά περιορισμένη.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.