Γιώργος Βασιλείου: «Η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζεται αποφασιστικότητα»

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Ψηφοφορία – Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημοτικό Σχολείο Λυκαβητού, Λευκωσία, Κύπρος Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Βασιλείου ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα. // Presidential Elections 2023 – Voting – Former President of the Republic Lykavitos Primary School, Lefkosia, Cyprus The former President of the Republic, Mr George Vassiliou, exercises his right to vote.

Χρειάζεται αποφασιστικότητα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που θα έχει ο τόπος, δήλωσε την Κυριακή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα οι πολίτες που θα ψηφίσουν να έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη να υπάρξει μια ηγεσία που να μπορεί να διευθύνει την Κύπρο.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε στα «πολλά προβλήματα» με τα οποία είναι αντιμέτωπη η ελληνοκυπριακή πλευρά, λέγοντας πως έχει να αντιμετωπίσει την τουρκοκυπριακή πλευρά, ενώ κάποια στιγμή θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Giorgosvasiliou 1 Scaled
Προεδρικές εκλογές 2023 – ψηφοφορία – πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας
δημοτικό σχολείο λυκαβητού, λευκωσία, κύπρος
ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Γεώργιος βασιλείου ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα.
//
presidential elections 2023 – voting – former president of the republic
lykavitos primary school, lefkosia, cyprus
the former president of the republic, mr george vassiliou, exercises his right to vote.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλείου «πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε διαπραγματεύσεις, που δεν είναι σίγουρο ότι ο κάθε ένας που είναι υποψήφιος, είναι και ικανός να πετύχει αυτό έργο».

«Η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζεται αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, που θα έχει ο τόπος. Ελπίζω ο κάθε ένας που θα πάει σήμερα να ψηφίσει να έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη να υπάρξει μια ηγεσία που να μπορεί να διευθύνει τον τόπο», είπε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.