Γιώργος Βασιλείου για Μαυρογιάννη: Είμαστε μαζί σου, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι για την αλλαγή (βίντεο)

«Στο τιμόνι του τόπου χρειάζεται ένας άνθρωπος που να έχει τις γνώσεις και την θέληση να διαβουλεύεται, να συνθέτει απόψεις, να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει».
Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, μιλά για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Ήθελα πραγματικά πολύ να ήμουν μαζί σας απόψε. Γιατί ήθελα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να σφίξω το χέρι του αγαπητού μου Ανδρέα για να του ευχηθώ καλή δύναμη στον δύσκολο μα όμορφο αγώνα που επέλεξε να δώσει μαζί με όλους εσάς.
Γνωρίζω τον Ανδρέα Μαυρογιάννη εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι ένας άνθρωπος βαθιά καλλιεργημένος, με τεράστιο απόθεμα γνώσεων, ειλικρινής και έντιμος.
Γνωρίζετε όλοι ότι βάδισα στην πολιτική μου πορεία με πρώτο στόχο την λύση του Κυπριακού. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι έτοιμος να εργαστεί για την λύση του Κυπριακού όπως την συμφωνήσαμε με τα Ηνωμένα Έθνη. Έχει το κύρος και την αξιοπιστία να πείσει τους διεθνείς παίκτες, και να ξαναδημιουργήσει την ελπίδα για τη λύση.


Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έχει όραμα για τον τόπο. Θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις. Ο τόπος μας, οι άνθρωποι της Κύπρου αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα στην καθημερινότητα τους, στην προσπάθεια τους για επιβίωση, για ποιοτική ζωή. Γι΄ αυτό χρειάζεται στο τιμόνι του τόπου ένας άνθρωπος που να έχει τις γνώσεις και την θέληση να διαβουλεύεται, να συνθέτει απόψεις, να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μπορεί να πάρει την Κύπρο μπροστά.
Αγαπητέ Ανδρέα, είμαστε μαζί σου, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι για την αλλαγή που όλοι θέλουμε. Για την αλλαγή που μαζί θα πετύχουμε.»

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.