Γιουβέντους – Ρόμα με 0% γκανιότα*, πάνω από 298 στοιχηματικές αποδόσεις και Cash Out από την Stoiximan!

Η  Γιουβέντους υποδέχεται σήμερα τη Ρόμα στις 21.45 στο πλαίσιο του Coppa Italia και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out! Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως! 


Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Γιουβέντους δίνει απόδοση 1.63, η ισοπαλία δίνει 4.66 και η Ρόμα δίνει απόδοση 5.69. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.75, το Under 1.5 γκολ δίνει 4.40, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.72 και το No Goal δίνει 2.05. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Γιουβέντους δίνει 1.50, να σκοράρει πρώτη η Ρόμα προσφέρεται με απόδοση 2.92 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους δίνει απόδοση 2.35 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ρόμα δίνει 46.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.00, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 5.25.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Κρ. Ρονάλντο για τη Γιουβέντους δίνει απόδοση 3.50 ενώ ακολουθούν ο Π. Ντιμπάλα με 4.50 και ο Γκ. Ιγουαΐν με 5.00.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει για τη Ρόμα ο Έντ. Τζέκο δίνει απόδοση 7.00 και ακολουθεί ο Ν. Κάλινιτς με απόδοση 9.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για τους αγώνες Γιουβέντους-Ρόμα εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.